karton canta promosyon canta

Karton Çanta (Promosyon Çanta) Fiyatlarımızı incelediniz mi?

Örnek Çalışmalarımız Aşağıdadır. Fiyat Listemiz İçin Lütfen İletişime Geçiniz.

konya, Mağaza Karton Çantası, Takım Elbise Karton Çantaları, Hediyelik Eşya konya, Karton Çantası, Bijuteri Karton Çantaları, Fuar ve Tanıtım Karton Çantaları, Otel Karton Çantaları, Pastahane Karton Çantaları, Hastane Karton Çantaları, Kraft Karton Çantalar, Hazır Baskılı Karton çanta, Hediyelik Karton Çanta, Hastane film Karton çanta, El geçme Karton çanta, Mat ve parlak selafonlu karton çantalar, Karton çanta İpli ve Kurdeleli, Büyük boy Karton çanta ağrı, Kraft karton


 KARTON ÇANTANIN YAPIM AŞAMALARI


Karton çanta Kağıt seçimi,

Karton çanta kağıdını seçerken baskı özelliklerine uygun nitelikte kağıt olması gerekir. Kahve rengi graft kağıda resim 4 renk KONYA baskı yapılması istenilen netlikte baskı alınması mümkün olmamaktadır. Beyaz karton Amerikan biristol, kartonsan, beyaz kraft, kuşe benzeri kağıtlarda baskı daha iyi sonuç vermektedir.

Karton çantada Selefon,

KONYA Karton çanta yapımında selfefon çantanın mukavemet gücünü artırı. KONYA Karton çantanın deforme olma zamanını uzatmaktadır. Mat veya parlak olarak kullanılmaktadır. Selefon 18 mc, 20 mc dur. İsteğe göre mat veya parlak lamine edilir.

Karton çantada Gofre,

Karon çanta yapımında baskıdan sonra yapılan metal magnezyum klişe kalıp kullanılarak kağıt da kabartma olarak uygulanan işlemdir. Gofre baskının daha gösterili ve güzel görünüm sağlamak için yardımcı bir işlemdir.

Karton çantada Varak,

Karton çantada varak altın veya gümüş olarak kullanılır. Baskıdan sonra yapılan bir işlemdir. Karton çantanın görünüm de daha güzel görünüm sağlar.

Karton çantada Kesim,

Karton çantada Örnekleri kesim aşamasından önce uygun şekilde bıçak kalıp yapılarak işleme davam edilir. Kesimden sonra tabakanın fireleri temizlenerek yapıştırmaya hazırlanır.KONYA Karton Çanta Fiyatları

Karton çantada Yapıştırma,

Karton çantada yapıştırma yapılırken uygun tutkal kullanılması gerekmektedir. Mevsimsel olarak tutkal çeşitleri değişmektedir. Yapıştırma yapıldıktan sonra belli bir bekleme süresi mutlaka olmaktadır. KONYA Karton çanta fiyatları yapıştırma yapıldıktan sonra körük ve diğer işlemler yapılmaktadır. Presleme yapılırsa kağıdın tutkalı emmesi sağlanır ve yapışması sağlanır.

Karton çantada İpleme,

Karton çantada son işlem olarak ipleme veya kurdele tarzında çok çeşitli malzemeler kullanılarak karton
Modanın ilerlemesi en çok kendini giyim alanı içerisinde göstermektedir. Giyim insanların yaşantısında örtünmek yerine süslenmek ve güzel gözükmek açısından tercih ediliyor. Bu yüzden sürekli alışveriş yapanlar kıyafet kadar taşıdıkları poşetlerin estetiğine ve rahatlığına ciddi oranda önem vermektedir .KONYA Karton çanta giyim firmalarının kesinlikle prestijini artıracak ve markanızın sürekli olarak hatırlanmasını sağlayacaktır. Bir mağaza içerisinde müşterilere olan davranış her zaman iz bıraktığı gibi bir daha tercih edilip, edilmemesi konusunda karar verilir. Güler yüzlü davranmanın dışında alışveriş sonrası alınan kıyafetlerin ciddi bir şekilde paketlenmesi gerçekten önemlidir. Bu yüzden büyük giyim firmalarda kesinlikle

karton çanta

kullanılmalıdır. Sert olarak üretilmeli ve taşırken yırtılması önlenecek hammadde tercih edilmelidir. Üstelik bu çantalar tüketici tarafından kesinlikle çöpe atılmaz ve itina ile saklanır. Çünkü kutu olan çantalar bayanların dışarı çıkması halinde içerisine eşyalarını koyması açısından uzun süre kullanılmaktadır. Bundan dolayı çantaların üzerindeki etiket, marka, adres ve telefon olması her zaman firma sahipleri için artı bir durumdur. Hem daha sağlıklı, hem daha kullanışlı, hem de firmanın markasını yaymak açısından önemli konumu bulunmaktadır. Üstelik bu çantalar okullarda, firmalarda dağıtım olarak da tercih ediliyor. İpli kulpu olması çantanın özelliğini biraz daha artırarak dayanıklılık sağlamaktadır. Her ne olursa olsun giyim firmaları kesinlikle bu kutu çantaları tercih etmeli ve kendilerini ileriye daha da taşımaları gerekiyor.

Karton Çanta Çeşitleri seçerken istenilen boyut ve çeşit olarak bulunuyor. Sadece giyim mağazaları değil, kuyumcularda ve kozmetik firmalarında genellikle prestiji artırmak açısından sıkça tercih edildiği görülmektedir. Parlak renklerde olan çantaları istenilen markayı, rengi seçerek bastırmak mümkündür. Bu çantalar fuar gibi yerlerde de kullanılan ürünler el değmeden üretime giriyor. Teknolojinin birleşmesi sayesinde çok daha seri ve hızlı bir şekilde üretime gerçekleşmektedir. Karton olan poşetler uzun süre saklanması açısından büyük firmaların kesinlikle vazgeçilmezi olmalıdır. Çünkü naylon poşetler belirli bir süre sonra hemen çöpe atıldığından dolayı unutulmaktadır.
TAKILAN EN ŞIK AĞIRLIK: ÇANTALAR
Hayatınızın her alanında nerede ise her yerinde yer alan aksesuarların en başında şüphesiz ki çantalar yer alır. Seyahatlerde, tatillerde, sinemaya giderken, işe giderken, okula giderken kısacası her an yanımızda bulunan bir yardımcıdır aslında. Yılların yanımızdan ayırmaya gücünün yetmediği çantalar çok küçük yaşlarda hayatımıza girmeye başlıyor. Daha ilkokul sıralarında tanıştığımız çantalar ile ortaokul, lise, üniversite ve iş hayatı boyunca hep içli dışlı olmuşuzdur. Aksesuar ürün çeşitleri arasında en vazgeçilmezi olan çantalar artık birçok ürün ve teknoloji ile de hayatımızda yerini sıklaştırmıştır.
Laptoplar için ve tabletler için olan çantaların yanında artık makyaj çantaları bile ayrı kullanılmaya başlanmıştır. Çantalar kadından erkeğe her kesimin kullandığı bir aksesuar olmasına karşın daha fazla kadınların vazgeçilmez ürünü haline gelmiştir. Kadınlar için çanta kullanılmayan bir kombin yarım kalmış demektir. Her kıyafete uygun çantaları mutlaka bulunan kadınların vazgeçilmez ürünüdür çantalar. Renk renk, marka marka ve desen desen dolaplarının başköşelerinde tuttukları çantaları kullanmak kadınların zevk yansımasıdır çoğu zaman. Çantalar kadınlar için vazgeçilmez bir üründür. Erkeklerin kadınlara en çok aldığı hediyelerin başında çanta yer almaktadır. Milyonlarca liralık bir pazara sahip olan çantalar binlerce kadın ve erkek tarafından kullanılmakta ve kullanılmaya devam edilmektedir. Yıllar geçse bile eskimeyecek bir ürün olan çantalar için milyarlarca lirayı gözden çıkarıp ünlü markalarda çantalara sahip olanlar ve ya ucuza almasına karşın zevk sahibi bir kombin yaratanlar mükemmel şaheserler ortaya çıkarmaktadır. Çantalar artık firmamız ile sizlere daha uygun ve daha kaliteli şekilde sunulmaktadır. Son dönemlerin favori çantası olan KONYA ipli çantalar firmamız aracılığı ile sizlerin beğenisine sunuluyor.
Hayatın vazgeçilmez aksesuarı olan çantalar birçok kişi tarafından kullanılmakta ve modeli ya da deseni değişse de kendisi rafa kalkmayan aksesuarlardır. Çantalar sitemizde sizlerin sayesinde hayat buluyor ve birbirinden şık çantalar hizmetinize sunuluyor. Son dönemin gözde ürünü olan ipli çanta çeşitleri sitemizde sizleri bekliyor. İpli çantalar kadın ve erkekler için ayrı ayrı olabildiği gibi unisex olan çanta çeşitleri de sitemiz ayrıcalığı ile sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Sitemiz ipli çantaları siz değerli müşterilerimiz için kaliteli ve uygun fiyatlı olarak satışa sunmaktadır. İpli çanta çeşitleri arasında ipli spor çantalar, ipli klasik çantalar, ipli sırt çantaları gibi çeşitler bulunmakta ve fiyatları ile de birçok müşterimizin beğenisini kazanmaktadır. İpli çanta kategorisinde yüzlerce ürünü satışa sunan sitemiz hem kıyafet kombinlerinizi hem de cebinizi düşünerek sizlere hizmet vermektedir. Müşterilerinin daha iyi ve daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlara satın alması için hizmet veren sitemizde alışverişlerinizden memnun kalacaksınız.
Sitemizde son dönemlerin modası haline gelen KONYA ipli çanta fiyatları ile de sizleri memnun edecek ve firmamıza tekrar tekrar uğramanızı sağlayacaktır. Sitemizde yüzlerce adet ipli çantadan istediğinizi anında satın alabilir ve yerinizden kımıldamadan satın alabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü adresinize zahmetsiz bir şekilde sipariş verebilir ve beğenmediğiniz takdirde iade ya da değişim yapabilirsiniz. Sitemiz de 20 TL fiyatlardan başlayan ürünlerimizi istediğiniz model ya da fiyata göre satın alabilir ve şıklığı daha ucuza mal edebilirsiniz. Birçok üründe görülmemiş fiyatlar sunan firmamız sizlerin daha iyisine layık olduğunu düşünerek hizmet vermektedir. Yıllardan bu yana yanımızda yardımcımız olan ve bizi yalnız bırakmayan çantaları kaliteli ve daha uygun fiyatlar ile sitemizden hemen satın alabilir ve beğenmediğiniz takdirde değişim ya da iade seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Sizde çantalarınıza zarafeti ve şıklığı uygun fiyata getirmek istiyorsanız sitemizi mutlaka ziyaret edin.
ALIŞVERİŞ AMBALAJINDA YENİ MODA KARTON ÇANTALAR
Alışverişte yapan herkes mutlaka poşetler ile ayrılmıştır alışverişten. Zamanın değiştiği ve nerede ise her şeyin değişime uğradığı şu zamanda poşetlerin ve ambalajların değişime uğraması kadar doğal bir durum yoktur. Ambalaj sektöründe yeni adımlar ile daha estetik ve daha güzel ambalaj ürünleri üretimi her geçen gün artmakta. Ürünlerini farklı model ve desenler ile taçlandıran ambalaj firmalarının son dönemde en çok ürettiği ürünlerin başında karton çantalar gelmektedir. Karton çantalara artık sıkça rastlamanız gayet doğal bir durum. Karton çantalar her geçen gün kullanımı artan bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır. Karton çantaların kullanıldığı iş alanları devamlı artmakta ve yeni sektörde boy gösteren karton çantaların kullanımı daha da fazlalaşmaktadır.
Eskiden mücevherat satan mağazalarda sıkça görülen karton çantalar artık onlarca iş alanında ve sektörde boy göstermektedir. Kullanışlı olması ve firmanın tanıtımının daha rahat yapılması nedeni ile tercih edilen KONYA karton çanta üzerindeki reklam ve desen ya da resimler sayesinde reklam ve satış profilini olumlu etkilemektedir. Sektörlerin kullandıkları karton çantalar farklı ebatlarda ve şekillerde üretilmekte ve uygun fiyatının yanında şık olması ile de tercihlerin ilk sırasında yer almaktadır. Karton çantaların kullanımı artmaya devam ederken mağazalar ve şirketlerde bu değişime ayak uydurmaya devam etmektedir. Karton çantalar için sipariş alan sitemizde farklı desenlerde ve ebatlarda karton çanta çeşitleri bulunmakta ve kaliteli baskısı ve şık çizgileri ile daha fazla rağbet görmektedir karton çantalar.
Karton çantalar sitemiz tarafından sektör temsilcilerine özel olarak üretilmekte ve dayanıklı malzemeden yapılmaktadır. Karton çantalar kullanmaktan memnun kalan bir çok firma sahibi tercihlerini bu yönde kullanmaktan duyduğu mutluluğu müşterilerinin sık sık gelmesi sayesinde iki kat arttırmaktadır. Karton çantalar artık poşet devrini bitirmeye başladı bile. Genellikle gıda alışverişlerinin yapıldığı mağazalarda kullanımı devam eden poşetlerin yerini diğer sektörlerde daha sağlıklı ve daha kullanışlı olan karton çantalar almaktadır. Karton çantalar sitemizde istenilen ebatlarda ve şekillerde yapılarak siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Karton çantaların fiyatları da sizlerin bütçesini düşünerek belirlenmiştir. Fiyatları ve güzelliği ile göz kamaştıran KONYA karton çanta çeşitleri sitemizde sizleri bekliyor.
Günden güne kullanım alanı artış gösteren ve sağlık açısından en uygun ambalaj olan karton çantalar birçok firmanın ve estetik görünümü ile doğal olarak müşterilerin ilgisini çekmektedir. Poşetlerin sağlıksız ve basit durması nedeni ile karton çantalara yönelen firmalar sitemizi tercih ederek en doğru tercihi yapmaktadır. Yüzlerce çeşit karton çanta üretiminin yapıldığı sitemiz sayesinde firmalar daha kaliteli karton çantaları daha ucuza mal etmektedir.KONYA Karton çanta fiyatları ve kalitesi ile firmaların beğenisini kazanmaktadır. Çeşitleri arasında dikey karton çanta, yatay karton çanta, geniş körük çanta, battal boy karton çanta ve el geçmeli çeşitlerinin bulunduğu karton çantaların yanı sıra ayrıca mekik karton çanta ve şişme karton çanta çeşitleri de bulunmaktadır. Ebatlarına ve modellerine göre fiyatları değişen karton çantaların fiyatları 0,45 TL' den başlayarak 1,50 TL' ye kadar satılmaktadır.
Birçok ebat ve modellerde bulunan karton çantalar sizlere uygun ve kaliteli bir şekilde üretilerek hizmetinize sunulmaktadır. Sitemizde her renk, her model ve bütün ebatlarda karton çantaları bulabilir ve siparişinizi verebilirsiniz. Sitemizin kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetine dayalı hizmet politikası ile hemen tanışın. Kaliteli malzeme ile üretilen karton çantalar siz firma sahiplerini bekliyor. Sitemizde bulabileceğiniz bütün ürünler firmamızın garantisi altındadır. Sizde firmanızın tarzını ve klasını yansıtacak karton çantalar için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Karton Çanta Çeşitlerimiz,
KONYA Mağaza Karton Çantası,
KONYA Takım Elbise Karton Çantaları,
KONYA Hediyelik Eşya Karton Çantası,
KONYA Bijuteri Karton Çantaları,
KONYA Fuar ve Tanıtım Karton Çantaları,
KONYA Otel Karton Çantaları,
KONYA Pastahane Karton Çantaları,
KONYA Hastane Karton Çantaları,
KONYA Kraft Karton Çantalar,
KONYA Hazır Baskılı Karton çanta,
KONYA Hediyelik Karton Çanta,
KONYA Hastane film Karton çanta,
KONYA El geçme Karton çanta,
KONYA Mat ve parlak selafonlu karton çantalar,
KONYA Karton çanta İpli ve Kurdeleli,
KONYA Büyük boy Karton çanta
KONYA Kraft karton çanta
KONYA Yaldızlı karton çanta
KONYA Gofreli Karton çanta
KONYA Selafonlu Karton çanta,
KONYA Karton çanta , Karton çanta İmalatı, Karton çanta imalatcısı
KONYA Baskılı ve Baskısız piyasa karton çantaları
{KONYA |AKSARAY|KONYA |KONYA |ARDAHAN|KONYA |KONYA |KONYA |BARTIN|BATMAN|BAYBURT|KONYA |KONYA |KONYA |KONYA |KONYA |KONYA |KONYA |KONYA |KONYA |KONYA |KONYA |DÜZCE|KONYA |KONYA |KONYA |KONYA|KONYA|KONYA|GİRESUN|GÜMÜŞHANE|KONYA|KONYA|IĞDIR|KONYA|KAHRAMANMARAŞ |KARABÜK|KARAMAN|KONYA|KONYA|KONYA|KIRIKKALE|KONYA|KONYA|KİLİS|KONYA|KONYA|KÜTAHYA|MALATYA|MANİSA|MARDİN|KONYA|MUĞLA|MUŞ|NEVŞEHİR |NİĞDE|ORDU|OSMANİYE|RİZE|SAKARYA|SAMSUN|SİİRT|SİNOP|SİVAS|IRNAK|TEKİRDAĞ|TOKAT|TRABZON|TUNCELİ|ANLIURFA|UŞAK|VAN|YALOVA|YOZGAT|ZONGULDAK}